Klassinen ripsipidennys

Klassississa ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan kuituripsiä omien ripsien tuuheuden mukaan. Yhteen silmään mahtuu n. 50-100 ripseä. Koska ripset liimataan omiin ripsiin, on hyvä muistaa, ettei kuituripsiä voi kiinnittää enempää kuin mitä on omia ripsiä. Pidennys pysyy kauniina sitä pidempään, mitä hellemmin niitä kohtelee. Ripsiä on saatavilla erilaisilla paksuuksilla, pituuksilla, kaarevuuksilla ja väreillä, joten pidennyksestä saa hyvin luonnollisen tai näyttävän, juuri niin kuin sinä haluat.

Volyymiripsienpidennykset

Kun haluat ripsiisi tuuheutta mutta hieman luonnollisemmalla ja pehmeällä tavalla!

Volyymeissä laitamme yhteen omaan ripseen 3-9 ohutta jatke ripsee. Lopputuloksesta saadaan hyvin luonnollinen tai näyttävä.

KOTIHOITO-OHJEET RIPSIPIDENNYKSISSÄ JA -TUUHENNOKSISSA:
  • Vältä hikoilua ja ripsien kastelua 24h laitosta, sillä liima ei ole täysin kuivunut.
  • Vältä saunomista 48h laitosta
  • Älä hankaa silmiäsi, älä nypi tai vetele ripsiä. 
  • Mikäli haluat käyttää ripsiväriä, suosittelemme että käytät Lash Perfectin Ultimate -ripsiväriä joka on nimenomaan suunniteltu käytettäväksi ripsipidennysten kanssa. Käytä silmämeikinpoistoon öljytönta ja hellävaraista Lash Perfectin silmämeikin poistoainetta ja puhdistusliinaa, sillä vanusta irtoaa haituvia ripsiin. Poista silmämeikki hellävaraisesti välttäen hankausta.Vältä laittoa seuraavana yönä vatsallaan nukkumista, etteivät ripset tarttuisi toisiinsa.
  • Älä käytä ripsentaivuttimia.