Kasvohoidot

LAKSHMIN KAUNEUSFILOSOFIA
Ayurveda on 5000-vuotinen oppi Intiasta. Ayurveda tulee kahdesta sanskriitinkielisestä sanasta; ayus joka tarkoittaa elämää ja veda joka tarkoittaa tietoa tai tiedettä. Ayurveda on elämän tiedettä. Ayurveda pitää yksilöä kokonaisuutena ja pyrkii vahvistamaan kehon omaa kykyä parantaa itseään. Ayurvedan mukaan sairaudet ja epätasapainot johtuvat suurimmaksi osaksi epätasapainoisesta elämäntyylistä ja kehoon kertyneistä kuona-aineista. Emme elä harmoniassa luonnon kanssa.

Filosofia perustuu kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, joka asettaa ihmisen keskipisteeseen. Ihmisellä on kyky parantaa itseään. Ulkoinen kauneus on riippuvainen myös sisäisestä hyvänolon tunteesta ja tasapainosta. Elämme vaativaa aikaa ja meillä on stressiä ja kiirettä ja ulkoiset vaatimukset ovat suuret. Tarve rauhasta, rentoutumisesta ja yleisestä hyvinvoinnista kasvaa.
Myös kiinnostus luontoon, terveelliseen elämäntapaan ja luonnollisiin ja puhtaisiin tuotteisiin kasvaa koko ajan. Ayurveda käyttää hyväkseen luonnon omaa lääketiedettä palauttaakseen kehoon terveyden, tasapainon ja hyvänolontunteen

. Erityistä huomiota kohdistetaan doshien tasapainottamiseen. Doshat ovat kolme fysiologiaa hallitsevaa pääperiaatetta: Vata, Pitta ja Kapha. Ilma, Tuli ja Maa.

Lakshmin kauneusfilosofia perustuu Ayurvedaan. Lakshmi ei hoida ihoa vain päältä päin vaan se tarjoaa hoitomenetelmiä, tuotteita ja ohjeita, miten saada kolme doshaa tasapainoon. Pyritään löytämään ongelman ydin ja luomaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin fyysinen kuin henkinenkin. Lakshmi käyttää Ayurvedan lisäksi aromaterapia- ja phytoterapiamenetelmiä. Aromaterapiassa käytetään 100% luonnollisia eteerisiä öljyjä. Niissä ei ole käytetty hajusteita eikä synteettisiä lisäaineita. Niillä on kyky vaikuttaa elimistöön ja mielenlaatuun.
Öljyjä voidaan käyttää suoraan iholle hoitotuotteiden kanssa tai niitä voi käyttää rentouttavassa hieronnassa, kylvyissä sekä sisäänhengityksessä.
Phytoterapiassa käytetään yrttejä ja kasviuutteita. Lakshmin ihonhoitotuotteet pohjautuvat tarkkaan valittuihin, ekologisesti kasvatettuihin kasvi- ja yrttiuutteisiin, jotka edistävät ihon tasapainoa.
Lakshmi on yhdistänyt luonnon omat parantavat voimat orgaanisesti viljeltyihin raaka-aineisiin ja ayurvedisiin hieronta- ja käsittelytekniikoihin palauttaen kauneuden ihollesi jo 20 vuoden kokemuksella.

Hoitolassani Tampereella saatavana Lakshmin ihonhoitosarjan tuotteet.

Fresh up kasvohoito 30min

Sis.Alkupuhdistus, kuorinta, naamio ja hoitovoide, kotihoito-ohjeet.


Ayurvedinen kasvohoito 60min
sis. alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, voiteet, kotihoito-ohjeet)

Gemstone -kuivan, herkän tai rasvaisen ihon täsmähoito 85min

Sis.Selän hieronta, päänahan hieronta, alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihonpuhdistus tarvittaessa, kulmien siistiminen, seerumi, naamio, hieronta, loppuvoiteet, kotihoito-ohjeet.

Iris-erittäin herkän ja couperosa-ihon rauhoittava hoito 85min

Sis.Selän hieronta, päänahan hieronta, alkupuhdistus, seerumi, savinaamio, kulmien siistiminen, seerumi, hieronta, erikoisnaamio+seerumi, voiteet, kotihoito-ohjeet

Divine Anti-Age hoito Ikääntyvän ja elottoman ihon tehohoito 120min

Sis.Selän hieronta, päänahan hieronta, alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihonpuhdistus tarvittaessa, kulmien siistiminen, seerumi, kehon energia keskuksia harmonisoivat kivet, kasvojen-ja decolten hieronta, erikoisnaamio+seerumi, käsien tai jalkojen hieronta, voiteet, kotihoito-ohjeet

Miesten kasvohoito 85min

Miehelle, joka huolehtii itsestään. Parranajo, ulkoilma ja ikääntyminen rasittavat miehen ihoa. Iho alkaa menettää kimmoisuuttaan ja kiinteyttään ja mustapäät ja epäpuhtaudet lisääntyvät. Sis.Selän hieronta, päänahan hieronta, alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihonpuhdistus, seerumi, naamio, kasvojen hieronta, voiteet, kotihoito-ohjeet.

Lakshmi Netra silmänympäryshoito 30min

Kristallihieronta silmänympäryshoito,ehkäisee ryppyjä, silmäpusseja ja tummia silmänalusia Sis.Marmahieronta kristalleilla sekä öljyllä, silmänympärysnaamio ja silmänympärysvoide.

Ayurvedinen kasvo-, ja decoltehieronta 55min

Ihanan rauhoittava hieronta doshatyypille sopivalla öljyllä decolten ja kasvojen aluelle. Sopii erityisesti erittäin herkälle tai kuivalle iholle.

Ayurvedinen silmänympäryshoito kasvohoidon yhteydessä