Henkilökunta

Tiia Loimuvirta

Moikka! Aloitin Beauty Putiikissa keväällä 2014 ja keväällä 2017 minusta tuli putiikin uusi omistaja. Palveluihini kuuluu ripsienpidennykset monen vuoden kokemuksella ja laajalla tietotaidolla. Teen myös ripsien kestotaivutusta sekä erikoistunutta kulmien laittoa eli kulmastailausta sekä -tuuhennosta.

Olen hyvä työssäni ja tiedän mitä teen. Suunnittelen aina asiakkaan kanssa yhdessä parhaan vaihtoehdon omien toiveiden sekä minun näkemykseni mukaan.

Lämpimästi tervelutoa! :)

Kaisu Haapamäki

Moikka!
Olen Kaisu Haapamäki ja toimin kauneusalan yrittäjänä, Tmi Kaisu Haapamäki, Beauty Putiikissa. Ammateiltani olen esteettinen hoitaja (koulutettu injektiohoitaja, kemialliset happohoidot,
mikroneulaushoidot), hammashoitaja, sertifioitu ripsiteknikko, lähihoitaja ja koulutettu urheiluhieroja sekä opiskelen sairaanhoitajaksi. Palveluihini kuuluvat injektiohoidot, kemialliset happohoidot, mikroneulaushoidot, hampaiden laservalkaisut ja ripsienpidennykset. Koulutan itseäni säännöllisesti, jotta voin palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Olet erittäin tervetullut hoitoihini, nähdään! :)

Minna Kalliomäki

Moikka kaikille, olen Minna Kalliomäki 20-vuotias iloinen tyttö Tampereelta. Aloitin työt Beauty Putiikissa 2016 tammikuussa, ja palvelutarjontaani kuuluu tällä hetkellä kynnet (rakennekynnet, kestolakkaus, ibx) sekä tietysti näiden huollot ja suihkusrusketukset. Nuoresta iästäni huolimatta minulle on karttunut kokemusta yrittäjyydestä 3 vuotta. Opiskelen tällä hetkellä kosmetologiksi, jonka vuoksi työskentelen pääasiassa iltaisin (klo 17 eteenpäin) sekä viikonloppuisin la-su. Kesäisin olen käytettävissä aamusta iltaan.
Tervetuloa:)!
Sami Haapa
Moi! Olen Sami ja toimin tällä hetkellä päätoimisesti Royal Pinkin maahantuonnissa toimistolla ja kouluttajana, joten putiikilla minua näkee enemmän iltaisin. Olen käynyt vuosien varrella hyvinkin laajasti kauneusalan kouluksia mm. Artistic Nail Designin, Minxin, Depileven, Moroccan Tanin jne ja toiminkin Royal Pink Oy:llä kouluttajana erilaisissa rakennekynsitekniikoissa, Minxseissä, IBX:ssä, karvanpoistossa jne. Putiikissa minut näkee yleensä erilaisen rakennekynsien (L&P ja geelit asiakkaan mukaan), kestolakkauksien ja yksilöllisten koristeluiden parissa. Liikkeen ulkopuolella viipotan ympäri Suomea (ja välillä kauempanakin) kuvauskeikoilla, edustajan ja kouluttajan ominaisuudessa.

Koska olen aika paljon liikekannalla, varmimmin tavoitat minut numerosta p.041 525 7445.

Meri Rasilainen
Olen parturi-kampaaja-meikkaaja ja aloitin Tampereen Beauty Putiikissa työskentelyn 16.11.2015. Olen Loimaalta kotoisin ja P-K-M:ksi olen opiskellut Turussa, jossa työt alalla aloitin 2009. Myös Espanjassa tein vuoden verran P-K:n töitä vuonna 2012. Olen luova tekijä ja vahvuuksiini kuuluukin erityisesti muodonmuutokset. Toivotan siis sinut ja kaverisi lämpimästi tervetulleeksi kokeilemaan uutta tai päivittämään vanhaa kanssani Putiikkiin! :)
Titi Soutua
Hei! Olen Sky-Erikoiskosmetologi Titi Soutua .Olen erikoistunut perinteisten kosmetologihoitojen lisäksi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtääviin hoitoihin, kuten ayurvedaan, vyöhyketerapiaan ja aromaterapiaan. Luonnonmukainen ja kokonaisvaltainen hoito tähtää kehon itsesäätelyn ja omien parannusmekanismien aktivoimiseen. Kaikkia akuutteja ja kroonisia sairaustiloja voi hoitaa luontaishoidoilla. Akuutit vaivat voivat helpottua nopeasti, kroonisissa vaivoissa keho tarvitsee enemmän aikaa toipuakseen.Paras mahdollinen tulos saavutetaan, kun keho ja mieli hoidetaan samanaikaisesti. Pyrin tarjoamaan asiakkaalleni mahdollisuuden rauhoittua arjen keskellä. Itsensä kuunteleminen ja rentouden kokeminen on tärkeä osa hoitoa. Sydämellisesti tervetuloa!

Reetta Kakko

Heippa! Aloitin marraskuun 2016 alussa Putiikin uusimpana parturi-kampaajana. Minulla on reilun viiden vuoden kokemus alalta ja vahva osaaminen työssäni. Palveluihini kuuluvat kampaamo- ja parturipuolen hiustenleikkaukset, värit, kampaukset, tehohoidot sekä pidennykset. Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2011. Vuosien varrella olen käynyt useita alan lisäkoulutuksia mm. KC Professionalin värimestarikoulutuksia.

Jos jännität normaalisti kampaajalle menoa, voit rentoutua tullessasi
laitattamaan hiuksiasi minulla. Tahdon, että tunnet olosi kotoisaksi ja
itsevarmaksi hiuksissasi, joten käydään yhdessä läpi toiveesi, tyylisi,
hiustenhoito ja -laitto tottumukset, jotta saadaan aikaiseksi mahdollisimman
toimiva ja upea kokonaisuus sinulle. Hiustesi hyvinvoinnin vuoksi palveluihini kuuluvat myös Olaplex-käsittelyt.

Lämpimästi tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaat! :)

Tara Lautiainen

Moikka! Olen koulutettu hieroja/urheiluhieroja Tara (Valviran rekisterissä). Palveluihini kuuluvat monipuoliset hierontapalvelut: klassinen hieronta, rentouttava hieronta sekä palauttava, muokkaava ja huoltava urheiluhieronta. Pääsääntöisesti olen paikalla Putiikin aukioloaikojen puitteissa, mutta sopimuksen mukaan myös ilta-ja viikonloppuajat sekä koti-ja työpaikkakäynnit onnistuvat!

Siis kaiken ikäiset ja kokoiset asiakkaat tervetuloa hierontaan, tehdään juuri Sinulle sopiva hoitosuunnitelma!